Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Projecte “Del Laberint als Somnis” – Institut Alexandre Galí

21 juny | 17:00 - 18:00

El Teatre La Bòbila té com a objectiu impulsar aliances i línies de treball d’exhibició, creació i producció d’arts escèniques amb els centres educatius del municipi. Durant els cursos 2023-2024 i 2024-2025, l’Institut Alexandre Galí participa del projecte d’òpera participativa Del Laberint als Somnis, impulsat pel Gran Teatre del Liceu. Aquest projecte permet copsar l’impacte que pot tenir en els joves un projecte operístic quan es planteja des de la qualitat, l’exigència i el rigor propis i necessaris en qualsevol producció d’òpera.

L’òpera com a art total en el context escolar:

  • Facilita el desplegament de les arts des d’una mirada global i la interrelació de diferents llenguatges: l’expressió i la interpretació des de la veu, el moviment, la paraula, les arts plàstiques, la reflexió i crítica social, etc.
  • Afavoreix la descoberta de tota la dimensió tècnica que hi ha darrere de qualsevol producció.
  • Estimula el desenvolupament de competències rellevants en les persones, en la seva dimensió artística però sobretot en l’àmbit personal i social.
  • Pot esdevenir un important agent d’aprenentatge, de benestar, d’integració, de dinamització i de cohesió dins del centre educatiu.

El projecte consisteix en un primer any de procés creatiu propi amb un artista de referència que posa el Liceu i un segon any on els alumnes participaran en una opera al Gran Teatre del Liceu.

En aquest primer any els alumnes del l’Institut Alexandre Galí es troben en procés de creació conceptual i tenen assignat un artista per tutoritzar el procés de creació. L’artista és ROBERTO OLIVAN (https://www.robertoolivan.com/roberto-olivan/ ), coreògraf i creador internacional.

La representació final d’aquesta primera part del projecte tindrà lloc al Teatre La Bòbila el divendres 21 de juny a les 17:00 i l’accés és lliure i gratuït.

Mostra els detalls

Data:
21 juny
Hora:
17:00 - 18:00

Organitzador

Institut Alexandre Galí

Recinte

Teatre La Bòbila
Carrer d'Hernán Cortés, 14
Sant Pere de Ribes, Barcelona 08812 Espanya
+ Mapa de Google