‘Brodwei’ triomfa al Teatre La Bòbila amb paròdies musicals de Disney i altres contes
4 d'abril de 2023

L’espectacle Brodwei va triomfar al Teatre La Bòbila amb divertides paròdies dels temes més candent de l’actualitat amb música de tots els temps i amb el “salerillo andaluz” molt present al llarg de tota l’actuació. El públic, que va omplir la sala, va esclatar de riure durant tota la funció, gràcies a la transformació humorística dels mítics contes de Disney.

Prometien no defraudar amb el seu espectacle fresc, àgil, dinàmic i ple de picades d’ullet a l’actualitat a través de cançons conegudes per tothom. I ho van aconseguir amb escreix. Brodwei és sinònim de rialles, brindant un espectacle per a tota la família d’una companyia que ha passat deixant empremta als teatres de Sevilla i Madrid i a diferents platós de televisió.

Des dels grans clàssics del cinema com El Mag d’Oz, passant per les grans dives de la música com les Spice Girls o Lady Gaga, fins a Isariel Pantoja nedant en els mars de Cantora i Pastorelsa Soler cantant Corazón Congelado. Un recorregut per la història d’aquests i altres mítics personatges des de la mirada del segle XXI, on res és, ni ha de ser, com ens ho van explicar.