ÓsCar Jarque

És llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona i Màster en Gestió Cultural per la UOC.

Com a pedagog ha impartit cursos a diferents festivals de teatre de Sud-amèrica amb la Companyia Carro de Baco i ha estat professor de teatre durant dos anys a l’escola d’interpretació Complot Escénico de Barcelona.

En la seva vessant com a actor, fa més de vint anys que es dedica, treballant amb directors com Sergi Belbel, Jordi Casanovas, Frederic Roda, Carla Rovira, Àngel Llàcer, Daniel J. Meyer o Oriol Tarrasón, entre d’altres, i en produccions del Centro Dramático Nacional, Focus o Diagonal TV com “Gerònimo Stilton el Musical”, “Si no te hubiese conocido”, “Tres sombreros de copa”, “Luces de bohemia” o “Germans de Sang”. Al cinema ha treballat conjuntament amb Robert Englund a “Night of the Sinner” i a la televisió ha participat a “Si no t’hagués conegut” o “Los herederos de la tierra”, entre altres.

També ha estat dissenyador gràfic d’espectacles com “Les Roses de la Vida” per a Sergi Belbel o “Abans” de Daniel J. Meyer.

En l’àmbit de la gestió cultural i producció, ha dissenyat i engegat activitats culturals per a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la producció de l’espectacle “Estranha Forma de Vida” de la Cia. en Estranya Companyia i ha col·laborat amb l’empresa Bissap i Jaume Colomer en el disseny del Pla de Gestió del Teatre la Bòbila de les Roquetes. Des del 2022 s’encarrega de les tasques de producció de la Cia. Parking Shakespeare i actualment col·labora en el disseny del Pla de Gestió dels teatres de Rubí amb l’empresa BissapLab.