La casa de Bernarda Alba
Magatzem d'Ars
25 de febrer de 2023 | 20:00 h

Teatre la Bòbila | Carrer d’Hernán Cortés, 14 Les Roquetes (Sant Pere de Ribes)

Teatre

Anticipada: 12€
Taquilla: 15€
Durada: 60 minuts
Públic adult
Espectacle en castellà

La tragèdia lorquiana per excel·lència. Una obra immortal d’un dels genis de les lletres hispàniques i universals que arriba fins als nostres dies amb plena vigència i tota la seva força expressiva original.

L’ESPECTACLE

A la mort del seu marit, Bernarda imposa a les seves filles un rigorós dol de vuit anys. Tan ferm i estricte que ni tan sols podran sortir de casa seva. Frustrant així les necessitats vitals de les seves tres joves filles. Al llarg de l’obra es desencadenen una sèrie d’esdeveniments que degeneren en una confrontació entre la mare i les filles, conseqüència d’aquesta disciplina tan rígida.

Aquesta obra submergeix l’espectador en l’atmosfera de tancament i angoixa que experimenten les protagonistes. Una sensació de calor asfixiant que es barreja amb l’escalf del desig sexual. La sensació d’estar tancades en una presó, sense contacte amb l’exterior, la por i la ràbia per la tirania materna, l’odi envers el sexe oposat i la lluita entre les germanes per aconseguir l’únic home al seu abast.

FITXA TÈCNICA

Producció: Magatzem d’Ars
Autoria: Federico García Lorca
Adaptació i direcció: Albert Pueyo
Il·luminació i so: Miranda Callejón
Escenografia: Pepe Roquet
Interpretació: Marta Fons, Anna Piqué, María Villarejo, Anna Marín, Raquel Fresno, Anna Toro, Sandra Menaya, Gemma Iglesias i Mireia Hernando