ANGIE MAS

Es forma en Dansa i Interpretació a la Company&Company, Àrea i a l’escola de Roberto Zappalà. Segueix explorant amb el cos i el moviment des d’un lloc més holístic i es forma en teràpia corporal integrativa TCI (Espai Gestalt).

Co-creadora de Las dueñas del balón, plataforma per dur a terme les seves creacions escèniques basades en la investigació del cos expressiu així com el disseny de propostes pedagògiques en forma de tallers i creacions comunitàries, juntament amb la Bea Vergés. Han creat les peces , La divina i El meu monstre, on ambdues són creadores, intèrprets i ballarines.

Ballarina i Intèrpret a la CIA La Taimada d’Olga Álvarez i Jordi Cabestany (nous llenguatges del cos i el moviment) des de 2013 amb les peces: Crash, Seqüències, The Kiss and the Pietá, El octavo día, Lolita i La mort.

Ballarina als espectacles Kiri Island d’Arantza Labuena al castell de Montjuïc, La música dona amb la Cobla Maricel+Clau de Mar al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú en l’obertura del FIMPT, Albero di limoni CIA Petranura Danza amb Salvo Romania, i col·labora amb artistes d’altres disciplines.

Forma part de l’equip artístic del Danseu Festival des del 2013 fins al 2017 i és membre impulsor del Festival Vaivé de dansa contemporània de petit format a Sant Pere de Ribes.

Mediadora a les peces Entrañas con Patatas de Los Informalls i Cuando el cuerpo habla de la CIA La Taimada dins El Petó celebrant els 10 anys del Danseu Festival.

Acompanyament emocional dels intèrprets a la peça El Jardí de la CIA La Taimada, estrenada al Mercat de les Flors.

És formadora en el projecte pedagògic Tots Dansen i Mapadeball organitzat per Xarxa Transversal, el Mercat de les Flors i el Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú des del 2015.

Ha impartit classes de dansa contemporània, cos i moviment a Estudi de dansa Rosa Mari González i Carme Gatell, Tracart Escola de Teatre, La Danseria, Campus Universitari Ésart, Som-hi dansa, Banjara,… on segueix investigant i desenvolupant-se.

Terapeuta Corporal al Projecte Plemove de Salut Mental de Sant Joan de Déu durant tres ediciones.