Teatre La Bòbila

El Teatre La Bòbila és un equipament cultural, impulsat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que ha estat dissenyat com una instal·lació propera i al servei de tota la ciutadania.

El projecte té dos eixos centrals: les arts escèniques i el cinema. Per això, està equipat amb les necessitats tècniques adients. També oferirà activitats paral·leles que tinguin impacte per enfortir el teixit associatiu, el foment i la visualització del talent local, la revitalització del sector cultural en general i la cohesió social i millora de les relacions entre la ciutadania del municipi.

El Teatre La Bòbila impulsarà el creixement en tots els llenguatges i formats escènics i cinematogràfics a través de pràctiques de formació, creació, producció i exhibició. A més, serà un espai de socialització i creació de comunitat i un motor econòmic de Sant Pere de Ribes, desenvolupant activitats que generin i distribueixin riquesa.

Aquest equipament cultural contribuirà al desenvolupament personal i col·lectiu a través de la cultura, entenent les arts escèniques com a eina per a un procés d’expressió i desenvolupament sociocomunitari d’un territori, així com una eina per fomentar la igualtat d’oportunitat i la creació d’un teixit social creatiu i, en definitiva, empoderat.

ACCESSIBILITAT

El Teatre La Bòbila està adaptat a l’accés de persones amb mobilitat reduïda i disposem de localitats reservades.