Els espais

TEATRE LA BÒBILA

SALA D’EXHIBICIÓ LA BÒBILA

La sala d’exhibició La Bòbila disposa d’un escenari de fusta, totalment pla i diàfan d’una superfície total de 105 metres quadrats, incloent-hi “hombros” laterals i prosceni.

L’alçada de la boca és de 5,35 metres, l’ample total de l’escenari entre parets és de 12,45 metres i la superfície útil en cametes és de 8,10 metres. L’aforament és per a 304 persones, disposa de dos seients de mida gran i tres seients adaptats per a cadires de rodes.

Pel que fa a la dotació tècnica, aquesta sala se cedeix amb un cap tècnic i un cap de sala.

ATENEU JOAN MAGRIÑÀ

El Teatre la Bòbila té annexat l’Ateneu Joan Magriña. Aquest edifici serà un espai formatiu i de socialització. Les seves dues sales són els llocs on es realitzaran tallers i cursos de diversos nivells i formats, de manera estable i que estan adreçats a persones amb inquietuds en els diversos camps de les arts escèniques, tenint en compte les diferents disciplines i amb propostes per a les diferents franges d’edat.

També cal dedicar especial atenció als Projectes Bòbila, una iniciativa de residència artística i de grups amateurs, així com l’ús dels espais per part de la ciutadania.

D’aquesta manera, el Teatre La Bòbila esdevè un equipament cultural destinat a l’exhibició de teatre i cinema, però també a la creació i formació en arts escèniques.

SALA LICEU

La Sala Liceu és un espai de 61 metres quadrats, amb miralls i fons negre amb cortines. Disposa d’equip bàsic de so i d’il·luminació. La sala es posa a disposició, principalment, per a formacions relacionades amb les arts escèniques, assajos de companyies, altres activitats d’arts escèniques, així com cíviques, culturals, educatives i de lleure, tot de petit format. L’aforament és per a 32 persones.

SALA MASIA NOVA

La Masia Nova disposa d’una sala de 44,13 metres quadrats. Està equipada amb taules i cadires per celebrar reunions, xerrades, presentacions, formacions i actes de petit format. L’aforament és per a 12 persones.