Around the world estrena la programació del Teatre La Bòbila amb un espectacle sorprenent de dansa, llum, tecnologia i música
9 d'octubre de 2022

El Teatre La Bòbila s’ha estrenat aquest dissabte 8 d’octubre amb l’espectacle Around the world de la companyia Brodas Bros. Veïns i veïnes de Les Roquetes, Ribes i la resta de la comarca van omplir el pati de butaques del teatre per gaudir del recull de vivències i anècdotes viscudes pels Brodas Bros en les gires internacionals que han fet arreu del món i que recullen en aquest espectacle. La companyia fa una exhibició dels millors moments que han viscut a Brasil, Palestina, San Francisco, Los Angeles, Hondures, Japó i la Xina.

Aquest espectacle és molt futurista i robòtic, amb mapping, projecció interactiva, làsers, dansa aèria, vestuari de leds… En definitiva, una combinació sorprenent de dansa, llum, tecnologia i música. Es tracta del show més tecnològic dels Brodas Bros fins ara, que ha estat ideat per la mateixa companyia i sota la direcció artística de Lluc Fruitós.

La primera funció del Teatre La Bòbila va tenir una molt bona acollida del públic, que va sortir sorprès pel talent dels artistes i pel muntatge tan espectacular.

El proper espectacle que ofereix el Teatre La Bòbila és Safari, que tindrà lloc el diumenge 23 d’octubre, a les 18 hores. Les entrades ja estan a la venda.