La companyia L’estaquirot Teatre inaugura el programa per a les escoles “Anem al Teatre”
10 de maig de 2023

Aquest dimarts el Teatre La Bòbila va acollir la primera representació del programa Anem al Teatre, un programa organitzat per la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, un programa on s’ofereixen espectacles d’arts escèniques i musicals als alumnes d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

En aquesta ocasió el teatre va rebre la visita dels infants de P3 i P4 de les escoles La Mediterrània, Les Roquetes i Santa Eulàlia de les Roquetes.

Tot l’alumnat ha pogut gaudir d’un espectacle ben especial, Jantotlifan, de la companyia L’estaquirot Teatre. Ha estat una de les companyies més importants del panorama titellaire català i el 30 de juny de 2023 té previst abaixar el teló definitivament després de 50 anys d’història.

Així, ha estat un plaer i un honor que la companyia vilanovina L’Estaquirot Teatre, fundada el 1973, hagi fet un dels seus darrers espectacles a l’escenari del Teatre La Bòbila.

Després de 50 anys de treball ininterromput, L’Estaquirot Teatre ha estat investigant constantment les tècniques dels titelles, tant en el seu vessant plàstic com l’expressiu. Tot això s’ha traduït en més de 10.000 actuacions fetes amb 41 muntatges diferents.

Des del Teatre La Bòbila volem agrair a aquesta companyia tots aquests anys de feina feta.