El Teatre La Bòbila acull la primera activitat de les escoles
11 de novembre de 2022

El Teatre La Bòbila ha acollit aquest dimecres la primera activitat desenvolupada per les tres escoles que hi ha a les Roquetes: l’Escola Santa Eulàlia, l’Escola Les Roquetes i l’Escola Mediterrània.

Aquesta activitat ha consistit en la representació de dues funcions de l’obra de teatre en anglès “Frankestein”, de la companyia IPA Productions, adaptada per a alumnes de 5è i 6è de primària. Més de 250 nens i nenes del municipi han pogut gaudir del teatre al llarg del matí al mateix temps que aprenien. L’activitat forma part del projecte per apropar el teatre i les arts escèniques als infants en edat escolar, amb l’objectiu d’afavorir el seu desenvolupament personal i crear nous públics.

Aquesta primera activitat reafirma l’expansió del Teatre La Bòbila a les escoles i, alhora, dona l’oportunitat als centres educatius de les Roquetes de dur a terme activitats sense sortir del municipi, com havien de fer altres cursos. D’aquesta manera, s’eviten desplaçaments i gaudeixen d’un equipament públic propi, fet que ha estat valorat molt positivament tant per l’alumnat com pel professorat.