El Teatre La Bòbila entra a formar part del Festival Solidari Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae
8 de gener de 2024

El Musicveu és un festival solidari de música únic que aplega grups musicals d’estils i posicionaments ben variats, buscant l’excel·lència, amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar des de grups emergents d’estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts d’una gran diversitat musical: gòspel, òpera, vocal, recital, teatre musical humorístic, contemporània, havaneres, clàssica… I tot amb un clar objectiu solidari: el Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris del territori.

El Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris del territori. Aquesta 10a edició se celebra del 14 de gener al 20 de juliol del 2024 en diferents espais. Part de la recaptació tindrà una finalitat solidària per a la cura de l’ELA, en benefici de Miquel Valls Fundació Catalana d’ELA i CatELA.

Us convidem a participar en aquesta gran festa de les arts escèniques amb un caire solidari i concretament us volem animar a participar en la representació d’Escocía, un monòleg per petar-se de riure amb Txabi Franquesa que tindrà lloc al Teatre la Bòbila el proper 18 de febrer a les 19 hores.

Les entrades es poden comprar a través del web de Musicveu.