El Teatre La Bòbila participa en la iniciativa “Cap Butaca Buida”
11 de març de 2024

El Teatre la Bòbila de Sant Pere de Ribes s’ha sumat a la iniciativa anomenada Cap Butaca Buida. L’objectiu és omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el dissabte 16 de març. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que pretén convertir-se en una celebració anual.

El 16 de març al Teatre la Bòbila està programada, a les 19h, l’obra Els rapinyaires amb l’actor roquetenc Óscar Jarque, que forma part del repartiment d’aquesta comèdia thriller plena de sorpreses.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (Adetca), Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, i la col·laboració de Teatres Públics i la FAC (Federació d’Ateneus de Catalunya). Hi ha 145 espais escènics que hi participen en aquesta iniciativa, entre teatres públics, privats i ateneus d’arreu de Catalunya adherits a la proposta, i 176 obres en cartellera el dia 16 de març.