El Teatre La Bòbila presenta la primera edició del Festival Siscòmedy a Sant Pere de Ribes
28 de febrer de 2023

 Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, durant el cap de setmana del 24 al 26 de març de 2023, el Festival Siscòmedy portarà a Sant Pere de Ribes sis peces de teatre breu que es representaran a sis espais singulars del municipi. En concret, a Ribes serà al Castell, a la Carpa de Can Puig i a l’Escorxador; i a les Roquetes serà al Teatre La Bòbila, al Mercat Municipal La Sínia i al Pati de l’Ajuntament.

Aquest festival de comèdia proposa fer riure l’espectador amb sis obres que estaran interpretades per sis companyies professionals que vindran de diversos punts de Catalunya, de Madrid i de Sevilla.

En aquest festival, el públic serà itinerant. Tant el divendres 24 com el dissabte 25 de març es realitzaran, de manera simultània, tres rutes a Ribes i tres rutes a les Roquetes, que passaran pels indrets de cada nucli en què estan programats els espectacles. D’aquesta manera, el públic que faci el recorregut veurà les tres obres.

Cal tenir en compte que, com que cada espectacles es representarà en un dels sis espais singulars del municipi, per veure les sis representacions s’hauran de fer les dues rutes: un dia a Ribes i un altre a les Roquetes. Els horaris d’inici de les sessions seran a les 18.30 h, a les 19:15 h i a les 20 h.

Per fer alguna de les rutes cal comprar l’entrada a través del web https://teatrelabobila.koobin.cat/siscomedy

Els espectacles i els espais de les rutes són els següents:

RIBES

L’Escorxador: Espejito, espejito
Castell: Apassionata
Carpa de Can Puig: Jo no ronco, respiro fort

LES ROQUETES

Teatre La Bòbila: Mirades
Mercat La Sínia: El Retrete
Pati de l’Ajuntament: Capulettos

Per tancar el festival, el diumenge 26 de març se celebrarà una gala al Teatre La Bòbila amb molt d’humor, premis i moltes sorpreses més. Properament, publicarem més informació.

Recorda que podràs completar la teva experiència al Festival Siscòmedy tastant la gastronomia local!

Amb la teva entrada tindràs un tast gastronòmic per 5 euros! *

*Consulta el llistat d’establiments col·laboradors i les condicions de la promoció a:

https://teatrelabobila.cat/agenda/i-festival-siscomedy/