El Teatre Municipal La Bòbila estrena pàgina web amb motiu del Dia Mundial del Teatre
25 de març de 2022

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està treballant en els darrers detalls del nou teatre municipal La Bòbila amb l’objectiu d’inaugurar-lo al setembre. Actualment, l’equipament es troba en la fase de finalització del projecte i de  gestió interna, darrer pas abans d’obrir les portes amb tots els aspectes preparats, com ara la definició i redacció de la normativa o la configuració de la programació artística, cultural i formativa que s’hi podrà gaudir.

“Des de l’exterior sembla que el Teatre ja estigui finalitzat, però encara falta acabar alguns detalls a l’interior. Malgrat alguns contratemps amb el subministrament de materials, com per exemple  el lliurament t instal·lació del mobiliari, la seva obertura i posada en funcionament cada dia és més pròxima. Mentrestant estem també treballant d’altres aspectes complementaris i necessaris, com donar a conèixer les instal·lacions a diferents públics d’interès, la creació de la web o la promoció de les xarxes socials”, explica el regidor de Cultura de Les Roquetes, Adrià Solà.

Visites guiades

Amb motiu del Dia Mundial del Teatre, que se celebra el diumenge 27 de març de 2022,  l’Ajuntament està aprofitat per fer un cicle de visites a diferents col·lectius, com per exemple professionals del sector de les arts escèniques, entitats culturals, centres educatius o tècnics i representants institucionals. Aquestes trobades, que s’aniran repetint al llarg dels propers mesos, pretenen donar a conèixer el nou equipament i, al mateix temps, recollir les diverses reflexions dels col·lectius sobre l’orientació del projecte, ja que s’ha plantejat com un equipament cultural proper i participatiu.

Segons l’alcaldessa, Abigail Garrido, “aquestes trobades ajuden a definir la proposta de valor del Teatre la Bòbila i, en definitiva, a millorar el servei que l’equipament vol donar al municipi”. A més, “aquest any, el Dia Mundial del Teatre servirà per conèixer i reflexionar entorn l’equipament, l’any vinent el commemorarem amb una gran programació d’espectacles”, ha afegit el regidor Adrià Solà.

Estrena de la pàgina web

També aquest diumenge 27 de març, el Teatre la Bòbila estrenarà la pàgina web i els perfils de les xarxes socials Facebook i Instagram, amb la finalitat de comunicar la informació relacionada amb l’equipament i d’oferir a la població la possibilitat de començar a connectar amb el Teatre.

La ciutadania de Sant Pere de Ribes descobrirà, a través del web, la història de l’edifici, la descripció dels nous espais o els projectes que es posaran en marxa al voltant del Teatre. I en els propers mesos, també trobarà la programació d’espectacles i cinema o les activitats formatives.

Al setembre, l’Ajuntament posarà en marxa el Teatre La Bòbila amb una àmplia programació d’espectacles i cinema, així com una sèrie d’activitats, projectes i formacions en arts escèniques.