Intens cap de setmana d’activitats al Teatre La Bòbila
21 de juny de 2023

El Teatre La Bòbila encara la recta final de la temporada amb una intensa activitat a càrrec de les entitats i les escoles del municipi. Aquest darrer cap de setmana, el ritme ha estat frenètic amb els festivals de les escoles de dansa CODA i Contratiempo.

La tarda del dissabte 17 de juny, el Teatre La Bòbila va acollir la celebració del 50è Aniversari de l’Escola CODA. Les i els joves alumnes de l’escola van interpretar diferents peces de ballet, claqué, dansa clàssica i contemporània i van demostrar els seus avenços al llarg del curs. En finalitzar el festival, se li va retre un homenatge a la fundadora de l’escola, la ballarina Lolita Vilalta.

Al dia següent, el diumenge 18 de juny pel matí, es va celebrar el Festival de Fi de Curs de Contratiempo. Aquesta va ser la segona ocasió en la que van trepitjar les taules de l’escenari del Teatre La Bòbila. Les alumnes dels grups infantil i jove de l’escola van interpretar diferents estils amb les seves actuacions de dansa urbana, clàssica, flamenc i ballet inicial. A més, també van destacar les actuacions de flamenc i sevillanes del grup d’adults. En acabar, la directora i professora de ball Elisabet Molina va rebre l’agraïment de les seves alumnes i del públic que va omplir el teatre.

Passat el cap de setmana, el dilluns 19 de juny per la tarda, l’activitat del teatre va continuar amb el Festival de Final de Curs de l’Institut Xaloc. Des de l’assignatura de música es va preparar un concert que van interpretar els alumnes de 1r i 2n d’ESO. El públic assistent va poder gaudir d’un ampli repertori de temes interpretats amb una gran varietat de veus i instruments sobre l’escenari: bateria, baix, guitarra elèctrica, guitarra espanyola, ukeleles, xilòfons, metal·lòfons, veus corals i veus solistes. Tota una orquestra formada pels joves alumnes del centre.