La màgia i la música de la llegenda d’Artaban envaeixen el Teatre La Bòbila el dia de Sant Esteve
27 de desembre de 2023

El Teatre La Bòbila va tancar l’any 2023 amb Artaban. La màgia d’aquesta llegenda va envair el teatre el dia de Sant Esteve de la mà de la companyia A Grup Vocal, que va portar el musical amb unes magnífiques interpretacions per part de deu joves actors i actrius, que van mantenir la il·lusió del públic durant tot l’espectacle.

Artaban, la llegenda del quart rei mag va explicar una història plena d’aventures i on el valor de la solidaritat provoca moments màgics. La història es basa en la Nit de Reis, quan els nervis no deixen dormir als més petits. A casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi això no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li expliquen al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.

És en aquest moment que els espectadors van acompanyar el príncep i les patges Caterina i Roseta a travessar deserts per sumar-se a l’expedició dels tres Reis d’Orient seguint l’estel.

L’obra narra que Artaban ha emprès el viatge perquè vol demostrar al món que és capaç de fer coses importants, però pel camí aprendrà que les grans missions són tan importants com els petits gestos que fas al llarg del trajecte.