L’èxit del taller i l’espectacle d’ombres xineses fan el Dia Mundial del Teatre més interactiu
3 d'abril de 2024

El Teatre La Bòbila va acollir el dimecres 27 de març una proposta molt especial amb motiu del Dia Mundial del Teatre. L’artista local Valeria Guglietti va presentar un espectacle i un taller d’ombres xineses.

La jornada va començar a les 16:00 a la Sala Liceu, on els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre els fonaments d’aquesta antiga tècnica teatral. La Valeria els va guiar a través d’una sessió teòrica i pràctica que els va permetre aprendre a jugar amb la llum i crear personatges i històries fent servir únicament les seves pròpies mans.

Més tard, a les 19:00, la sala gran del teatre es va convertir en l’escenari de l’obra No toqueu les meves mans. Els assistents van poder veure en directe com es materialitzaven les tècniques apreses al taller. La posada en escena va combinar les ombres xineses amb elements del cinema mut, el titella, el còmic i la música.

L’acte va ser tot un èxit, permetent que els assistents gaudissin de l’experiència artística de la mà de la Valeria. Així, el Teatre La Bòbila va celebrar el Dia Mundial del Teatre posant en valor les arts escèniques amb la participació destacada d’una artista local.