L’obra “Els secundaris”  fa esclatar de riure el públic amb un humor blanc i enfiladís
19 de desembre de 2023

Els secundaris de la companyia de teatre Els Pirates va fer parada al Teatre La Bòbila aquest dissabte per endinsar els espectadors en l’ambient d’època i fer-los esclatar de riure amb un humor blanc i enfiladís.

Amb aquesta comèdia de ritme frenètic i multitud de canvis de personatges, la companyia va fer viatjar el públic als temps daurats -i també foscos- del teatre de la Barcelona dels anys 20.

La trama explica la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. En un embat de vivències hilarants, fan tot el possible perquè l’estrena sigui tot un èxit.

L’obra Els secundaris està inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de la ciutat de Barcelona de principis del segle XX. La posada en escena barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals de les arts escèniques en els quals no es fixen les principals portades i, en concret, a tots aquells actors i actrius que han format part de la història de les arts escèniques i que han estat oblidats.