Més de 200 persones participen en les rutes de teatre breu del primer Festival Siscòmedy
29 de març de 2023

Més de 200 persones van celebrar el Dia Mundial del Teatre amb el Teatre La Bòbila fent les rutes de teatre breu de la primera edició del Festival Siscòmedy, que va tenir lloc els dies 24 i 25 de març. Al llarg del cap de setmana, el festival va portar a Sant Pere de Ribes sis comèdies breus que es van representar a sis espais singulars del municipi.

Els espectacles i els espais de les rutes han estat els següents:

RIBES

Castell: Apassionata
Carpa de Can Puig: Jo no ronco, respiro fort
L’Escorxador: Espejito, espejito

LES ROQUETES

Teatre La Bòbila: Mirades
Mercat La Sínia: El Retrete
Pati de l’Ajuntament: Capulettos

Aquest festival de comèdia va fer riure a l’espectador amb sis obres que van estar interpretades per sis companyies professionals provinents de diversos punts de Catalunya, Madrid i Sevilla.

A més, el diumenge 26 de març, es va celebrar la gala de cloenda del festival, al Teatre La Bòbila. L’acte el va presentar l’actor, còmic i tiktoker garrafenc Albert Roig i s’hi va representar una peça de teatre breu interpretada pel Pol Forment i l’Alberto Trejo, creadors del Festival Siscòmedy, i que ha estat premiada en diverses categories en festivals d’arreu del país. A més, el jurat del festival va entregar els Premis Siscòmedy a les companyies participants.

Per fer l’experiència encara més enriquidora, molts dels bars i restaurants de Ribes i de les Roquetes es van sumar a aquesta primera edició del Festival Siscòmedy oferint una proposta gastronòmica pel preu de 5 euros a totes les persones que tenien l’entrada per al festival.