SERGI MARLÓ

Va començar a estudiar teatre musical quan només tenia catorze anys a l’escola Memory de Barcelona. Allà va passar tres anys aprenent cant, interpretació i altres disciplines relacionades amb el teatre. Després, descobrint que la seva passió principal era cantar, es va concentrar en estudiar cant a Eòlia, Aules i també fent classes particulars.

Va passar més de cinc anys rebent classes privades amb diferents professors com la Viv Manning, la Helen Rowson, o en Juan Antonio Vergel entre d’altres. Durant aquest temps va participar com a actor i cantant a diferents espectacles; al Teatre Goya de Barcelona, com “Pinotxo” i “Bon Nadal” Blanca. Uns anys més tard va marxar a Mèxic a fer Peter Pan: El Musical i, en tornar de Mèxic, va decidir marxar a Madrid. Allà va continuar estudiant amb José Masegosa el mètode de cant MEV i cant clàssic amb Facundo Muñoz.

A Madrid va participar en moltes Òperes, Sarsueles i també al teatre musical fent “Mi Padre, Sabina” i “Yo, Los Amigos de Walt Disney” entre d’altres. Ha participat en pantomimes al Regne Unit i desenes de shows de producció a Sud-àfrica, Dubai i Espanya.