Ja es poden sol·licitar els espais del Teatre La Bòbila per a les activitats del tercer quadrimestre de 2023
15 de març de 2023

Fins a l’1 d’abril, es poden presentar les sol·licituds per reservar els espais del Teatre La Bòbila per a utilitzar-los del setembre al desembre de 2023. Totes aquelles entitats, centres educatius, particulars o empreses privades que estiguin interessades en dur a terme activitats puntuals durant aquest període, poden enviar les seves sol·licituds a través del formulari que trobaran en el següent enllaç: https://teatrelabobila.cat/sollicitud-despais-per-a-activitats-puntuals/.

 

L’equipament disposa de tres espais per llogar:

  • La Sala Masia Nova, de 44,13 metres quadrats i equipada amb armaris, taules, cadires, ordinador i televisor intel·ligent amb connexió USB i HDMI, es pot fer servir per a activitats de formació o assajos.
  • La Sala Liceu, de 61 metres quadrats, amb miralls i fons negre amb cortines i equipament tècnic de llum i so, és una sala d’assaig àmplia que pot acollir també actuacions escèniques de petit format.
  • La Sala La Bòbila, la sala gran d’exhibició i on se situa l’escenari principal, de fusta, totalment pla i diàfan, amb una superfície total de 105 metres quadrats. Per reservar aquest espai es demana una previsió d’assistència superior a les 50 persones i caldrà un tècnic especialista propi del teatre, que s’inclou al preu del lloguer. Aquesta sala només es llogarà per a representacions o actes amb públic assistent, no per a assajos habituals.

 

 

Sala Masia Nova

SALA D’EXHIBICIÓ LA BÒBILA

Sala Masia Nova

SALA LICEU

Sala Masia Nova

SALA MASIA NOVA

Circuit

Rebudes les sol·licituds telemàticament, l’equip del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes comprovarà la disponibilitat de l’espai sol·licitat i aprovarà o denegarà la sol·licitud, segons correspongui, en un termini de trenta dies des de la data de finalització del termini.

El Servei de Cultura podrà exigir al sol·licitant la documentació o informació complementària que consideri necessària. L’ordre de les prereserves serà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds, degudament formalitzades, així com el tipus d’acte a organitzar i la seva coherència amb la proposta del valor del Teatre La Bòbila. Un cop aprovada la sol·licitud es notificarà a les persones interessades.

En la notificació d’autorització de la reserva s’adjuntarà el Protocol d’utilització, que haurà de retornar-se signat, juntament amb l’assegurança i la carta d’autoliquidació de la taxa pel lloguer de la sala. Aquest procediment es farà per instància a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), presencial o en línia.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte a través de l’adreça de correu electrònic info@teatrelabobila.cat.