Ja es poden sol·licitar els espais del Teatre La Bòbila per al primer semestre de l’any 2023
7 d'octubre de 2022

Fins al 15 d’octubre, es poden presentar les sol·licituds per reservar els espais del Teatre La Bòbila durant el primer semestre de l’any vinent. És a dir, de gener a juny del 2023. Totes aquelles entitats, centres educatius, particulars o empreses privades que estiguin interessats en dur a terme activitats puntuals durant aquest període, poden enviar les seves sol·licituds a través del formulari que trobaran en el següent enllaç: https://teatrelabobila.cat/sollicitud-despais-per-a-activitats-puntuals/.

L’equipament disposa de tres espais per llogar: la Sala Masia Nova -de 44,13 metres quadrats i equipada amb armaris, taules, cadires, ordinador i televisor intel·ligent amb connexió USB i HDMI, es pot fer servir per a activitats de formació o assajos-, la Sala Liceu -de 61 metres quadrats, amb miralls i fons negre amb cortines i equipament tècnic de llum i so, és una sala d’assaig àmplia que pot acollir també actuacions escèniques de petit format- i la Sala La Bòbila -la sala gran d’exhibició i on se situa l’escenari principal, de fusta, totalment pla i diàfan, amb una superfície total de 105 metres quadrats-. Per reservar aquest espai es demana una previsió d’assistència superior a les 50 persones i caldrà un tècnic especialista propi del teatre, que s’inclou al preu del lloguer. Aquesta sala només es llogarà per a representacions o actes amb públic assistent, no per a assajos habituals.

Sala d’exhibició La Bòbila

Sala d’exhibició La Bòbila.

Sala Liceu.

Sala Liceu.

Sala Liceu.[/caption]
Sala Masia Nova

Sala Masia Nova.

Circuit

Rebudes les sol·licituds telemàticament, l’equip del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes comprovarà la disponibilitat de l’espai sol·licitat i aprovarà o denegarà la sol·licitud, segons correspongui, en un termini de trenta dies des de la data de finalització del termini.

El Servei de Cultura podrà exigir al sol·licitant la documentació o informació complementària que consideri necessària. L’ordre de les prereserves serà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds, degudament formalitzades, així com el tipus d’acte a organitzar i la seva coherència amb la proposta del valor del Teatre La Bòbila. Un cop aprovada la sol·licitud es notificarà a les persones interessades.

En la notificació d’autorització de la reserva s’adjuntarà el Protocol d’utilització, que haurà de retornar-se signat, juntament amb l’assegurança i la carta d’autoliquidació de la taxa pel lloguer de la sala. Aquest procediment es farà per instància a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), presencial o en línia.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte a través de l’adreça de correu electrònic info@teatrelabobila.cat .